Jornada d’Estudi dels Instruments de la Cobla (JEIC) (Activitat ajornada)

L'Esmuc acull els propers 3 i 4 d'abril les III Jornades d’Estudi dels Instruments de la Cobla, amb l’objectiu d’oferir un punt d’encontre on docents, estudiants i divulgadors puguin compartir coneixement entorn d'aquests instruments.

(Activitat ajornada seguint les mesures de prevenció de propagació del coronavirus)

La Jornada està organitzada per l'Associació de Cobles de Catalunya (ACC), l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i la Confederació Sardanista de Catalunya (CSC). Totes tres entitats convidem les Escoles, Conservatoris de Música, membres de la comunitat educativa, estudiants i intèrprets, de totes les edats i nivells, a compartir una jornada de pedagogia, formació, difusió, debat, al voltant dels instruments de la Cobla. 

Principalment adreçada a Escoles de Música i Conservatoris de Música en general, la Jornada és oberta també a aquells professionals de l’àmbit de l’ensenyament, difusió, història i interpretació que no estan adscrits a una Escola o Conservatori. Tot i que la temàtica és l'estudi dels instruments de la cobla, les escoles interessades que no imparteixin aquests instruments també hi són benvingudes.

 

Descarrega't el programa de la Jornada

 

Inscripció oberta fins el 30 de març 2020

 

La inscripció és gratuïta per a tothom. Els inscrits tindran el dinar gratuït, l'única despesa serà el desplaçament.

  • Per a més informació sobre les inscripcions podeu contactar amb la Confederació Sardanista al +34 933 197 637 | info@confsardanista.cat
  • Per a informacions de programa i pedagògiques podeu contactar amb la Coordinació pedagògica de les JEIC a jeic.executiva@gmail.com