Cant d’harmònics: explora les possibilitats de la veu

El 24 d'octubre tindrà lloc a l'ESMUC un taller dedicat al cant d'harmònics impartit per Moisès Pérez. El curs, adreçat al professorat de conservatoris i escoles de música i a directores/res de corals, convida a l'exploració i l'experimentació d'aquest tipus de cant des d'una perspectiva lúdica.

Què és el cant d'harmònics

El cant d'harmònics té l'origen en els cants khoomei de les cultures nòmades de l'Àsia central, i consisteix en l'emissió simultània d'un so de base (fonamental o bordó) i un harmònic de la sèrie harmònica. Aquesta tècnica amplia notablement les possibilitats creatives i expressives de la veu cantada, alhora que permet aprofundir en la consciència vocal com una eina d'autoconeixement.

 

Dia i hora 24 octubre 2020, de 10 a 14 h
Lloc Escola Superior de Música de Catalunya
Preu 34 €
Més informació i inscripcions Music.cat

 

Moisès Pérez_MUOM_Cants d'àrmònics

Moisès Pérez

Cantant i pedagog de cant d’harmònics i cant khoomei, Moisès Pérez és cofundador del grup vocal de cant d’harmònics MuOM.

Des del 2007 ha fet classes particulars, cursos regulars, tallers, retirs i classes de cant d'harmònics en diferents cicles formatius musicals (Voz Integral, Jon del Vas). Ha participat en competicions internacionals de cant khoomei a la República de Tuva (Rússia) i ha estat professor de l'Encuentro anual de canto de armónicos Diafanum del 2008 al 2012.