Recull d'imatges amb resum de les activitats

‘Música per a electroimants - Music for Pieces of wood’

El Conjunt de Percussió de l’ESMUC participa aquest dissabte 3 d’octubre en la presentació del projecte Música per a electroimants, de Diego Paonessa, una reinterpretació de l’obra Music for Pieces of wood, del compositor Steve Reich. L’activitat tindrà lloc a la Sala Hangar de Barcelona, a partir de les 19.30 hores i dins de la Marathon Paratext.

L’ESMUC acull la taula rodona 'Polítiques musicals / Músiques polítiques' de la Biennal de pensament

El 14 d’octubre, i dins dels actes de la Biennal de pensament Ciutat Oberta 2020, se celebrarà a l’ESMUC una taula rodona amb el títol “Polítiques musicals / Músiques polítiques”. La trobada tractarà sobre la relació entre música i política, amb la participació especial de l’assessor de cultura de l’ajuntament de Milà, el també compositor,  Filippo Del Corno.  L’acte tindrà lloc a la Sala d’Orquestra de l’Escola, a les 18 hores.

Barcelona Fiddle Congress: Vídeos del professorat

El canal de Youtube de l'ESMUC estrena vídeos amb el professorat que ha participat en les edicions del Barcelona Fiddle Congress. Els vídeos mostren peces d'estils diferents per treballar amb els instruments de corda fregada. Cada setmana es presenta un vídeo amb la seva corresponent partitura amb pdf per poder escoltar-la i treballar-la. Aquesta proposta és de Albert Bello que ens presenta el tema Oriol's Blues.

ADN ESMUC al Festival LIFE Victoria 2020/2021

Com cada mes de setembre, el Festival LIFE Victoria torna a Barcelona, amb una edició doble que comptarà amb una bona representació de graduats i professorats de l’ESMUC, com ara Helena RessurreiçaoMontserrat SeróAlberto PalaciosMarc SerraMarta PuigÈric VarasXavier Sabata, Mireia Tarragó, Mercedes GancedoAlbert Guinovart i Francisco Poyato. La crisi sanitària de la Covid-19 ha portat l’organització a presentar dues edicions enllaçades pel Primavera LIFE, que el 2019 va haver de ser cancel·lat. L’ESMUC acollirà les classes magistrals LIFE Akademie el mes d’abril de 2021.