1

Alumni ESMUC al Mercat de Música Viva de Vic

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) participa una edició més al Mercat de Música Viva de Vic per presentar una mostra de les propostes professionals creades pels Alumni (graduats) del centre. David Mauricio amb Apel·les CarodGessamí BoadaGuido di Blasi New Tango Project i Xoan Sánchez són els artistes que oferiran els seus concerts el divendres 15 de setembre (20 h) a L’Off Mercat, a l’escenari de la Plaça dels màrtirs, de Vic. L’accés és lliure.

L’ESMUC primer centre d’ensenyaments superiors de música en influència a les xarxes socials

El blog Social Media y Música, que edita David Peralta, mànager del sector cultural, especialista en xarxes socials i violinista, ha publicat el segon estudi sobre la Influència dels conservatoris espanyols a les xarxes socials. L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) torna a obtenir bona nota en la utilització de les xarxes socials. Al rànquing de centres superiors d’educació musical, que compta amb una valoració sobre 30 escoles, l’ESMUC ocupa la primera posició.

L’ESMUC a la 4a edició del Fringe Festival de Torroella de Montgrí

Per quart any consecutiu l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) col·labora amb el Fringe Festival de Torroella de Montgrí, aportant nous talents emergents, graduats a l’escola. En aquesta edició hi participaran: Sospir Ensemble i Entre Orillas.

L’ESMUC obre les seves portes a l’11è Simposi Mundial de Música Coral

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) serà una de les seus de l’11è Simposi Mundial de Musica Coral que se celebrarà a Barcelona del 22 al 29 de juliol. A l’ESMUC tindran lloc les classes magistrals i la presentació de diferents propostes, projectes i corals internacionals, a més de taules rodones i altres activitats del programa.

Segon cicle Alumni ESMUC al Centre Cívic Fort Pienc

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i el Centre Cívic Fort Pienc posen en marxa un segon cicle de tres concerts amb tres formacions de graduats de l’escola: Quartet Neuma Xynaulia Duo, i Conjunt Atria. Els concerts tindran lloc a la Sala d’Actes del Centre Cívic, a les 19 hores el mes d’octubre i novembre. L’entrada és gratuïta (aforament limitat).

Exposició '15 anys ESMUC'

El 2017 celebrem el 15è aniversari de l'ESMUC i, la Biblioteca amb la col·laboració del Departament de Comunicació i el Departament de Publicacions, hem preparat una exposició amb fotografies d'aquests 15 anys de vida de l'ESMUC.

Acord entre la CCMA i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC)

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) han signat un acord de col·laboració per tal de difondre i promoure les activitats programades per l’ESMUC.