Resum curs 2017-2018

Jornada inaugural del curs 2018-2019

La sala 3 de l’Auditori de Barcelona es va omplir ahir dimecres per gaudir de l’Acte inaugural del curs 2018-2019, presidit per l’Honorable Sr. Josep Bargalló, conseller d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i presentat pel graduat de l’ESMUC Víctor Braojos. La lliçó inaugural va anar a càrrec del pianista, compositor i pedagog Manel Camp.

Concert ESMUC a les festes de la Mercè amb Hamsa Hamsa i Quintessence

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) participa aquest any amb el programa de les Festes de la Mercè presentant un programa doble amb dues formacions de graduats: Hamsa Hamsa i Quintessence. L’actuació tindrà lloc el dissabte 22 de setembre a les 14 hores, al Parc de la Ciutadella. Entrada gratuïta.

El Festival LIFE Victoria 2018 a l’ESMUC

Per sisè any consecutiu, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) col·labora amb el Festival LIFE Victoria, que impulsa la Fundació Victoria de los Ángeles. L’ESMUC serà la seu del LIFE Akademie amb les masterclasses de Malcom MartineauSimon Lepper i Ketevan Kemoklidze. Enguany el certamen se celebrarà del 24 de setembre al 12 de desembre.

Nou cicle de concerts: Dimarts toca ESMUC

El proper curs 2018-2019, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) estrenarà un nou cicle de concerts amb l’objectiu de mostrar la diversitat d’estils i formats musicals que conviuen al centre. Els concerts tindran lloc els dimarts, a les 18.15 hores, a l’Auditori Acadèmic Sala 4 de l’escola. L’entrada és gratuïta.

La Fundació Anna Riera atorga les seves beques a vuit estudiants de l’ESMUC

La Fundació Anna Riera ha concedit les seves beques a vuit estudiants de quart curs de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). La beca, que té un import de 4.000 euros per a cada estudiant, està destinada a facilitar-los la dedicació exclusiva a l’estudi durant el proper curs 2018-2019.

Concurs d’improvisació Sona Guinovart, música per a un quadre

Concurs d’improvisació inspirada en l’obra Constel·lacions de Josep Guinovart. #SonaGuinovart. Per participar només cal gravar amb la càmera del mòbil, en format apaïsat, la teva improvisació al piano sobre aquest quadre de Guinovart i compartir el vídeo a Facebook o Instagram. La durada màxima és d’un minut i mig.