Esmuc 15 anys 1

Classe magistral de piano amb Andrzej Pikul

El professor i pianista Andrzej Pikul, de la Universitat de Cracòvia, impartirà aquest dijous i divendres, una classe magistral amb la participació de diferent alumnat de l’ESMUC. Les dues sessions tindran lloc a la Sala de Cor. L’accés és obert.

Descobrint Monteverdi a l’Institut Oriol Martorell

El dissabte 1 d’abril (17.30 h), l’Auditori de l’Institut Oriol Martorell de Barcelona, acull Descobrint Monteverdi, un concert amb motiu del 450è aniversari del naixement de Claudio Monteverdi. L’actuació comptarà amb alumnes de l’Institut i de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). També hi participarà la formació Dichos Diabolos, guanyadors del Primer Premi del Concours International de Cuivres Ancens de 2016.

Concert de piano amb Age Juurikas

Aquest dilluns, 3 d’abril, l’ESMUC acull un concert de piano a càrrec de la professora Age Juurikas, de l’Acadèmia Superior de Música i Teatre de Tallinn (Estònia). El concert tindrà lloc a les 19 hores a la Sala Orquestra i l’entrada és gratuïta.

Llibres i música a la Biblioteca: Xavier Cugat i Mingall (1900-1990)

La Biblioteca de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) torna a acollir una nova presentació literària i musical. El proper dimarts 4 d’abril, a les 19.15h, tindrà lloc la presentació del llibre Xavier Cugat i Mingall (1900-1990), a càrrec dels autors i professors de l’ESMUC  Joan Gay, Anna Costal i Joaquim Rabaseda. L’entrada és gratuïta.

L’ESMUC dedica la 2a Viquimarató a Aurora Bertrana, Pep Ventura i Enric Granados

El proper 7 d’abril, la Biblioteca de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) obre les portes per celebrar la segona edició de la Viquimarató ESMUC, amb l’objectiu d’actualitzar, ampliar i crear articles al voltant de l’Aurora Bertrana, Pep Ventura i Enric Granados. L’activitat tindrà lloc de 9.30 h a 13.30 h. La inscripció és oberta i es pot fer en línia.

Segona edició del cicle Musicant el Museu Frederic Marès

El Museu Frederic Marès i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) endeguen la segona edició del cicle de concerts Musicant el Museu Frederic Marès, amb propostes musicals de l’alumnat graduats de l’escola. Els concerts tindran lloc al Museu en sessions matinals de diumenge, a les 12 hores, de gener a juny del 2017. La primera actuació tindrà lloc el 22 de gener.

Els 15 anys de l’ESMUC en imatges

El passat 29 de gener, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) va celebrar els seus 15 anys. Amb motiu de la commemoració, l’estudiantat i professorat de la casa van ser protagonistes d’un gran concert commemoratiu a la Sala 1 Pau Casals de L’Auditori de Barcelona. Els dies previs a la celebració, l’ESMUC va ser notícia a mitjans com ara TV3, Catalunya Ràdio i Catalunya Música, entre altres.

Premis i reconeixements d’alumnat i professorat de l’ESMUC

Al llarg  d’aquest primer trimestre del curs 2016-2017, l’alumnat i professorat de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) han guanyat diferents premis i reconeixements. L’obtenció d’aquests guardons són un indicador del bon nivell de la comunitat educativa, de la feina que realitza, i situen l’ESMUC com un centre d’excel·lència i referència de la formació superior de música.

El Parc d’Instruments protagonitza 'Eines i consells' a Catalunya Música

El Parc d’Instruments de l’Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc) tindrà una secció fixa al programa El taller del Lutier, de Catalunya Música, que s’emet els dissabtes, a les 10 del matí, dirigit i presentat per Pere Andreu Jariod. La primera intervenció serà aquest dissabte 3 de desembre.

Música>BCN: Cicle de concerts Esmuc als Centres Cívics

La Xarxa de Centres Cívics de Barcelona, en col·laboració amb l’Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc), organitza una quarta edició del cicle de concerts Música> BCN, Un viatge sonor per la història de la música protagonitzat per músics graduats del programa Alumni i també per estudiants de l’escola. Els concerts tenen lloc des d’aquest mes de setembre fins al març del 2017.