Cambra orgue

Nou cicle de concerts: Dimarts toca ESMUC

El proper curs 2018-2019, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) estrenarà un nou cicle de concerts amb l’objectiu de mostrar la diversitat d’estils i formats musicals que conviuen al centre. Els concerts tindran lloc els dimarts, a les 18.15 hores, a l’Auditori Acadèmic Sala 4 de l’escola. L’entrada és gratuïta.

Doble presència de l’ESMUC al Festival Castell de Peralada i al Fringe de Torrella de Montgrí

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) comptarà amb representació destacada als festivals Castell de Peralada (Horacio Fumero i Ignasi TerrazaSílvia Pérez CruzMarco MezquidaÚrsula AmargósXavier SabataAnna Alàs i Dani Espasa) i a la mostra de talent emergent Fringe (Pangea: Roger Santacana, Miquel Àlvarez i Jordi Pallarés, inclòs dins la programació del Festival de Torroella de Montgrí d’aquest estiu.

La Fundació Anna Riera atorga les seves beques a vuit estudiants de l’ESMUC

La Fundació Anna Riera ha concedit les seves beques a vuit estudiants de quart curs de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). La beca, que té un import de 4.000 euros per a cada estudiant, està destinada a facilitar-los la dedicació exclusiva a l’estudi durant el proper curs 2018-2019.

Premis i reconeixements

Els estudiants i graduats de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) Eva Casado, Luis Alejandro García i Alejandro Lobato, juntament amb el professorat Carme CanelaManel Ribera, han rebut diferents premis i reconeixements en aquest últim tram del curs 2017-2018.

Concurs d’improvisació Sona Guinovart, música per a un quadre

Concurs d’improvisació inspirada en l’obra Constel·lacions de Josep Guinovart. #SonaGuinovart. Per participar només cal gravar amb la càmera del mòbil, en format apaïsat, la teva improvisació al piano sobre aquest quadre de Guinovart i compartir el vídeo a Facebook o Instagram. La durada màxima és d’un minut i mig.

Primeres Jornades ab sentits: convocatòria (Call for Papers)

Dirigit als estudiants de grau o de màster i als alumni de l'Esmuc, es convoquen unes primeres Jornades ab sentits per posar en comú estratègies interpretatives, didàctiques o de recerca al voltant de la significació musical. Les jornades tindran lloc del 15 al 17 de novembre a l'Esmuc.

Protocol de l’ESMUC contra l'assetjament sexual

L'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) ha editat un flyer per informar sobre el Protocol d’assetjament sexual, per raó de sexe i d’orientació sexual, que té l’escola, i que recull el seu Pla d’Igualtat de l’escola.